Ποιοι Ειμαστε

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων “Επιχειρείν”, αποτελούν ένα από τα πρώτα γραφεία συμβούλων, έχοντας ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια συνεχούς και υπεύθυνης πορείας στον χώρο.
Το γραφείο επιχειρείν σύμβουλοι επιχειρήσεων, δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει τόσο τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν και να αναπτυχθούν αποτελεσματικά όσο και τους ιδιώτες που σχεδιάζουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.
Για τις επιχειρήσεις, το Γραφείο, ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, προσφέρει ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη,αναζητώντας παράλληλα τα κατάλληλα προγράμματα επιχορηγήσεων με τα οποία η επιχείρηση μπορεί να εκσυγχρονιστεί, να αναπτυχθεί και να αναβαθμίσει  ποιοτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξασφαλίζοντας έτσι την χρηματοδότηση σημαντικού μέρους των ενεργειών που απαιτείται να γίνουν για να επιτύχουν αυτά . Σε αυτό το επίπεδο, η επιχείρηση εκτός των άλλων ενισχύεται σημαντικά από τις οικονομοτεχνικές μελέτες και λοιπές μελέτες που θα εκπονηθούν από το γραφείο.

Image

Οι μελέτες αυτές, εφόσον ακολουθηθούν και εφαρμοστούν σωστά, εγγυώνται σε μεγάλο βαθμό την ανταγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα του αντίστοιχου επιχειρηματικού εγχειρήματος και επένδυσης που η επιχείρηση θα υλοποιήσει στα πλαίσια κυρίως κάποιου προγράμματος επιχορήγησης.Για τους ιδιώτες, που σκοπεύουν να πάρουν μία νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, η Επιχειρείν σύμβουλοι επιχειρήσεων αναλαμβάνει στα πρώτα τους βήματα, να τους καθοδηγήσει και να τους βοηθήσει να λάβουν την σωστή απόφαση για το τί θα παρέχει η επιχείρησή τους, πού θα εγκατασταθεί και θα δραστηριοποιηθεί, πώς θα προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και άλλα ζητήματα.
Έπειτα, το Γραφείο αναζητά και αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα προγράμματα που μπορούν να επιχορηγήσουν την νέα αυτή επιχείρηση, ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος για την δημιουργία της αλλά και να γίνουν στα πλαίσια και των προγραμμάτων, όλες οι απαραίτητες μελέτες και αναλύσεις που θα εφαρμοστούν για να μπορέσει η επιχείρηση όχι μόνο να δημιουργηθεί αλλά και να καταστεί βιώσιμη και να επιτύχει τους στόχους της. 

 

Η “Επιχειρείν” σύμβουλοι επιχειρήσεων αποτελεί ένα πρότυπο γραφείο συμβούλων διαμορφωμένου κατάλληλα όπως το παρόν και κυρίως το μέλλον της αγοράς ορίζει. Είναι πρότυπη και σύγχρονη γιατί ακριβώς προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες παράλληλα λύσεις που εξατομικεύονται σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζοντάς την ως μοναδική.
Οι λύσεις που δίνονται καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών και δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων αφού είναι ικανές να τις καταστήσουν μέσα απ’ την αναβάθμισή τους, πραγματικά βιώσιμες και ανταγωνιστικές με την αξιοποίηση χρηματοδοτήσεων και την πιστή εφαρμογή προσεγμένων και ενδελεχώς εκπονημένων μελετών .
Πλέον, είναι φανερή όσο ποτέ η ανάγκη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών που κάνουν τα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα, να υποστηρίζονται όχι από διάφορα γραφεία (συμβούλων, νομικών, φοροτεχνικών κλπ) ανάλογα με το είδος και το μέγεθος των αναγκών τους, αλλά από ένα γραφείο  που ως σύμβουλοι επιχειρήσεων θα τις καθοδηγεί και θα τις υποστηρίζει όποια και αν είναι η ανάγκη τους σε σχέση με την επιχειρηματική τους προσπάθεια.

Image
Έτσι, η κάθε επιχείρηση και ο κάθε ιδιώτης που δημιουργεί μία νέα επιχείρηση, διαθέτουν έναν πιστό φίλο ικανό να τους βοηθήσει αποφορτίζοντάς τους απ’ το άγχος της αναζήτησης χρηματοδοτικών και άλλων λύσεων, μειώνοντας εκτός των άλλων τόσο το  κόστος, όσο και τον χρόνο εξεύρεσης λύσης, που είναι πάντα πολύτιμος.
Παρακάτω θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητές μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει με κύριο στόχο την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη. Δραστηριότητες των οποίων τα αποτελέσματα εξειδικεύονται και διαμορφώνονται ανάλογα σε κάθε περίπτωση,  με βάση πάντοτε τις ανάγκες και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό κάθε επιχείρησης και μελλοντικού επιχειρηματία.
Image
Να είστε σίγουροι ότι φροντίζουμε για εσάς, για μία επιχείρηση που θα μπορέσει να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί σωστά, με το μικρότερο δυνατό κόστος, το μικρότερο ρίσκο, αξιοποιώντας παράλληλα νέες καινοτόμες τεχνολογίες και κάθε ευκαιρία χρηματοδότησης .
Ως σύμβουλοι επιχειρήσεων είμαστε εδώ για να «κάνουμε το επιχειρείν πράξη», για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες σας, να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας όραμα, να βρούμε και να εφαρμόσουμε αυτό που θα χρηματοδοτήσει το όραμά σας και να κάνουμε πράξη τους στόχους σας για το αύριο σχεδιάζοντας ενδελεχώς το σήμερα.
Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, εμείς την αντιμετωπίζουμε σαν μοναδική δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο επιχειρηματικό σχέδιο, διαμορφωμένο στις απαιτήσεις της, ευέλικτου, πραγματοποιήσιμου με το μικρότερο δυνατόν κόστος μέσα από την χρήση των κατάλληλων χρηματοδοτικών λύσεων.

 

Οι καιροί ορίζουν να μην αφήνεται τίποτε στην τύχη. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί σήμερα, αυτό που κάποτε κάποιοι ίσως ονομάσουν «τύχη».

 
Image

Social Media - ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ NEWSLETTERS

Εγγραφείτε στα Newsletters και ενημερωθείτε έγκαιρα και αξιόπιστα για προγράμματα επιχορήγησης

Copyright © 2020 epixeirein.com.gr

Design & Development